خرید امنبرای ثبت سفارشات خود تماس حاصل نمایید
ابزار جراحی تجهیزات پزشکی خانگی داروخانه فروشگاه پزشکی

خرید وسایل پانسمان / انواع پانسمان زخم

پانسمان

خرید وسایل پانسمان / انواع پانسمان زخم

وسایل پانسمان موادی هستند که برای تمیز کردن، محافظت و التیام زخم ها استفاده می شوند. آنها می توانند برای درمان انواع جراحات، از بریدگی ها و خراش های جزئی تا زخم های جدی تر استفاده شوند.

انواع مختلفی از لوازم پانسمان وجود دارد، از جمله:

  1. پانسمان: پانسمان پارچه ای استریل است که برای پوشاندن زخم استفاده می شود. آنها در اندازه ها و اشکال مختلف وجود دارند و می توان از آنها برای انواع جراحات استفاده کرد.
  2. گاز: گاز نوعی پارچه استریل است که برای تمیز کردن زخم ها استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای جذب خون و سایر مایعات استفاده کرد.
  3. نوار چسب: نوار چسب نوعی نوار است که برای ثابت نگه داشتن پانسمان در جای خود استفاده می شود. این ماده در عرض ها و رنگ های مختلف موجود است و می توان از آن برای انواع جراحات استفاده کرد.
  4. پمادهای آنتی بیوتیک: پمادهای آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت زخم ها استفاده می شوند. آنها را می توان بدون نسخه یا با نسخه پزشک خریداری کرد.
  5. دستمال مرطوب ضدعفونی کننده: دستمال مرطوب ضدعفونی کننده برای تمیز کردن زخم ها و ناحیه اطراف زخم استفاده می شود. آنها می توانند به جلوگیری از عفونت کمک کنند.

هنگام انتخاب لوازم پانسمان، مهم است که نوع جراحت و نیازهای فردی خود را در نظر بگیرید. برای مثال، اگر زخم بزرگی دارید، ممکن است به یک پد بزرگتر یا بانداژ نیاز داشته باشید. اگر به لاتکس حساسیت دارید، باید مطمئن شوید که از لوازم پانسمان بدون لاتکس استفاده کنید.

مهم است که از لوازم پانسمان به درستی استفاده کنید. زخم را قبل از پانسمان تمیز کنید. پانسمان را طوری روی زخم قرار دهید که تمام زخم را بپوشاند. پانسمان را با چسب یا بانداژ در جای خود ثابت کنید.

مهم است که زخم را تمیز و خشک نگه دارید. پانسمان را طبق دستور پزشک تعویض کنید. اگر متوجه علائم عفونت مانند قرمزی، تورم، چرک یا درد شدید، به پزشک مراجعه کنید.

مشتریان میتوانند جهت خرید تجهیزات پانسمان با شماره تماس ما ۰۹۲۱۲۹۷۸۴۶۸ در ارتباط باشند. کارشناسان فروش ما در خدمت شما هستند تا در صورت نیاز به راهنمایی، به شما کمک کنند.

پانسمان

پانسمان یعنی قرار دادن پوشش حفاظتی بر روی زخم، مهمترین شرط پانسمان استریل بودن پانسمان و زخم است. هدف از پانسمان زخم، تسهیل در بهبود زخم، جلوگیری از خونریزی احتمالی، کمک به بهبود التیام زخم، عایق دما، جلوگیری از عفونت، حفظ رطوبت زخم و حفظ زخم از صدمات احتمالی است.

محصولات فروشی : خرید چسب اتوکلاو ساده و خطدار

<yoastmark class=

وسایل پانسمان

  1. سرم شستشو
  2. بتادین
  3. دستکش نایلونی
  4. گاز استریل
  5. پنبه
  6. باند
  7. چسب cm
  8. پماد موضعی
  9. آنتی‌بیوتیک
  10. قیچی
  11. پنس

پانسمان زخم چگونه انجام می شود؟

اولین اقدام در مواجهه با زخم‌های پوستی، بند آوردن خونریزی است. پس از قطع خونریزی، باید روی زخم پوشیده شود تا میکروب‌ها نتوانند به درون زخم وارد شوند. برای پوشاندن روی زخم از یک پارچه تمیز نخی استفاده کنید.

پارچه‌های نخی با استاندارد‌های خاص را که برای پانسمان زخم بکار می‌روند، گاز استریل می‌گویند. این پارچه‌ها از نخ پنبه‌ای تهیه شده و بافت آن‌ها بسیار شل است به‌طوری که ساختمان نرم و لطیفی به آن می‌دهد.

بافت شل آن‌ها موجب می‌شوند تا خلل و فرج زیادی داشته باشند تا هم بتوانند ترشحات زخم را به خود جذب کرده و هم اجازه تنفس و تعریق را به پوست اطراف زخم بدهند. این پارچه‌ها را چند تا کرده‌اند تا بعد از تا خوردن، به اندازه حدود ده در ده سانتیمتر برسند.

به یاد داشته باشید قبل از مواجهه با هر زخمی، اگر امکان دارد باید ابتدا دستان خود را با آب و صابون شستشو دهید تا میکروب جدیدی به داخل زخم وارد نشود.

محصول فروشی : انواع آب مقطر

چگونگی پانسمان زخم

اگر زخم خونریزی زیادی ندارد و عمیق نیست می‌توانید ابتدا با آب تمیز آن را بشویید. این کار باعث می‌شود تعداد میکروب‌های درون زخم کاهش یافته و احتمال عفونت آن کمتر شود.

پوست اطراف زخم را می‌توان با آب و صابون تمیز کرد فقط مواظب باشید صابون داخل زخم نرود مگر اینکه زخم بر اثر گاز سگ مشکوک به هاری ایجاد شده باشد که در این صورت باید درون زخم را با آب و صابون به مدت ده دقیقه خوب شستشو دهید.

در زخم‌های معمولی اگر کمی صابون به درون زخم رفت، مشکل خاصی ایجاد نمی‌شود و با آب شسته می‌شود. در صورتی که زخم عمقی باشد (یعنی چربی زیر پوست آسیب دیده شود) و یا زخم خونریزی زیادی داشته باشد، نباید شُسته شود.

اگر اجسام خارجی در درون زخم وجود دارند و می‌توانید آن‌ها را به راحتی از درون زخم بردارید این کار را انجام دهید. البته اگر احتمال می‌دهید با برداشتن جسم خارجی زخم خونریزی بیشتری کند این کار را انجام ندهید.

زخم را دستکاری نکنید چون هم خطر خونریزی وجود دارد و هم احتمال دارد که با دستکاری، میکروب‌های جدیدی به درون زخم وارد شود. نیازی به استفاده از محلول‌های ضدعفونی مانند بتادین یا پماد‌های آنتی‌بیوتیک در داخل زخم وجود ندارد.

به اندازه کافی گاز یا پارچه تمیز را بر روی زخم قرار دهید. هر چه زخم بزرگتر باشد باید گاز استریل بیشتری بر روی آن گذاشته شود و سپس باید با یک باند گاز‌ها را فیکس کرد.

مراحل بانداژ یک زخم

باند یک نوار پارچه‌ای از جنس گاز است و بستن گاز‌ها با باند را بانداژ می‌گویند. برای بانداژ می‌توانید از باند نخی یا باندکشی استفاده کنید. بانداژ نباید آنقدر سفت بسته شود که به عروق و اعصاب اندام فشار وارد کرده و به آن‌ها آسیب برساند. بانداژ باید به اندازه‌ای سفت بسته شود که فشار ملایمی را بر روی گاز‌ها وارد کند.

در صورتی که بانداژ سفت باشد، بعد از چند دقیقه قسمتی از اندام که پایین‌تر از آن است متورم، کبود یا رنگ پریده می‌شود. در این صورت باید بانداژ باز شده و مجدداً شل‌تر بسته شود. پس از اتمام بانداژ، باید بیمار را به بیمارستان رساند تا درمان نهایی توسط کادر درمان انجام شود.

چه عواملی زمان التیام زخم را زیاد می‌ کنند؟

عوامل متعددی می‌توانند در روند بهبود زخم اختلال ایجاد کرده و زمان التیام آن را افزایش دهند. این عوامل به دو دسته کلی عوامل موضعی و عوامل سیستمیک تقسیم می‌شوند:

عوامل موضعی:

  1. عفونت: عفونت زخم یکی از شایع‌ترین عواملی است که روند بهبود را به تاخیر می‌اندازد. باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها می‌توانند به زخم راه پیدا کرده و باعث عفونت شوند. علائم عفونت شامل قرمزی، تورم، درد، گرما و چرک است.
  2. نکروز: مرگ بافت در محل زخم، روند بهبود را مختل می‌کند.
  3. خونریزی: خونریزی مداوم از زخم می‌تواند لخته شدن خون را مختل کرده و به التیام زخم آسیب برساند.
  4. فشار: فشار مداوم بر روی زخم، مانند پوشیدن لباس‌های تنگ، می‌تواند جریان خون را در محل زخم مختل کرده و روند بهبود را به تاخیر اندازد.
  5. جسم خارجی: وجود جسم خارجی در زخم، مانند سنگریزه یا شیشه، می‌تواند مانع از التیام زخم شود.
  6. حاشیه نامناسب زخم: زخم‌هایی که لبه‌های نامنظم یا پاره دارند، دیرتر التیام می‌یابند.

عوامل سیستمیک:

  1. دیابت: دیابت باعث اختلال در جریان خون و سیستم ایمنی بدن می‌شود و می‌تواند روند بهبود زخم را به تاخیر اندازد.
  2. بیماری‌های عروقی: بیماری‌های عروقی مانند شریان‌پیچشی و تصلب شرایین می‌توانند جریان خون را در محل زخم مختل کرده و به التیام زخم آسیب برساند.
  3. سوء تغذیه: کمبود مواد مغذی ضروری مانند ویتامین C، روی و پروتئین می‌تواند روند بهبود زخم را به تاخیر اندازد.
  4. چاقی: چاقی می‌تواند جریان خون را در محل زخم مختل کرده و به التیام زخم آسیب برساند.
  5. مصرف داروهای خاص: برخی از داروها مانند کورتیکواستروئیدها می‌توانند روند بهبود زخم را به تاخیر اندازند.
  6. سن: افراد مسن به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی و کند شدن فرآیندهای ترمیمی بدن، زخم‌هایشان دیرتر التیام می‌یابد.
  7. استرس: استرس می‌تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و روند بهبود زخم را به تاخیر اندازد.

تعویض پانسمان قدیمی

زمانی که می‌خواهید پانسمان را عوض کنید، ابتدا باید دست‌ها را با آب گرم و صابون کاملاً شُستشو دهید و صبر کنید تا دست‌ها خشک شوند برای پیشگیری از عفونت احتمالی، بهتر است دست‌های خود را با محلول ضدعفونی‌کننده دست، ضدعفونی کنید.

برای جراحت‌های سطحی فقط کافی است باند قدیمی را باز کنید و زخم را با سرم شُستشو دهید و دوباره با باند تمیز قسمت آسیب دیده را ببندید. برای پانسمان جراحت‌های عمیق، باید بافت‌های مرده را از روی پوست هنگام شستشو به ارامی بردارید.

محصول فروشی فروشگاه : انواع نخ بخیه

تعویض پانسمان قدیمی

برای این کار، محل آسیب‌دیده را با سرم سدیم کلراید % ۹ یا سرم شُستشو خیس کنید، سپس زخم و اطراف آن را با گاز به ارامی تمیز کنید. بعد از تمیزکردن قسمت آسیب‌دیده، حال نوبت ضدعفونی منطقه آسیب دیده می‌رسد.

با بتادین از داخل زخم به سمت خارج بکشید تا زخم هم تمیز و هم ضدعفونی شود. دقت کنید بعد از هر بار کشیدن گاز روی زخم، گاز استفاده شده را تعویض نمایید.

پس از نظافت کامل و ضد عفونی محل آسیب‌دیده، پد نچسب و گاز تمیز را روی زخم قرار دهید به طوری که زخم و اطراف آن را کامل بپوشاند. سپس به وسیله باند یا چسب، آن را فیکس کنید.

اگر تغییرغیر طبیعی مانند چرک، بوی بد، ورم یا خونریزی بیش از حد در قسمت آسیب‌دیده مشاهده کردید، حتماً به پزشک اطلاع دهید تا از عوارض احتمالی جلوگیری شود.

پانسمان زخم جراحی

به دلیل اینکه امکان عفونت در این زخم‌ها بالا می‌باشد، لازم است این نوع زخم کاملاً ضدعفونی و سپس پانسمان شود. برای اطلاع دقیق از نحوه پانسمان زخم جراحی از پزشک خود کمک بخواهید.

پانسمان زخم دیابت:

روند بهبود زخم‌های دیابتی بسیار کند بوده و به همین دلیل باید بسیار بادقت و تخصصی پانسمان شوند به طوری که امکان عفونت یا گسترش زخم وجود نداشته باشد.

پانسمان زخم بستر:

مراقبت و پانسمان نادرست از زخم بستر، باعث بدتر شدن وضعیت بیمار و کاهش سرعت روند درمان او خواهد شد. بدین منظور حتماً برای این کار از پزشک معالج نحوه صحیح پانسمان زخم بستر بیمار خود را بپرسید.

خرید امن: راهنمای خرید

هزینه خرید پانسمان

هزینه خرید انواع وسایل پانسمان:

وسایل پانسمان ساده‌ترین تجهیزاتی است که در تمامی محیط‌های کاری، اداری و همچنین زندگی باید وجود داشته باشد. زمانی که دست خود را با چاقو می‌برید و دچار خونریزی شدید می‌شوید، تا زمان رسیدن به اولین درمانگاه باید دست خود را پانسمان کنید تا از خونریزی بیشتر جلوگیری شود.

فروشگاه تجهیزات پزشکی خسروی دانش در این راستا آماده همکاری با کلینیک‌ها و مراکز درمانی می‌باشد شما می توانید برای سفارشات خود از طریق شماره تماس و واتساپ ۰۹۲۱۲۹۷۸۴۶۸ با ما در ارتباط باشید.

با خرید مرقوم به صرفه و پرداخت در محل با خیالی آسوده کالاهای خود را سفارش دهید.

امیدواریم در این مقاله تجهیزات پزشکی خسروی دانش توانسته باشیم کمکی به شما و جامعه پزشکی کرده باشیم.  با آرزوی توفیق روز افزون برای شما هم میهنان گرامی. شاد، سلامت و تندرست باشید.

نظرات (26)

  1. بهار امیری

    بتادین ۱ لیتری چند؟

    1. مدیر سایت

      سلام وقت بخیر، بتادین موجود داریم لطغا واتساپ پیام بدید. با تشکر از شما

  2. طاها مرادوند

    کیف کمک های اولیه هم دارید؟

    1. مدیر سایت

      سلام بله لطفا واتساپ پیام بفرستید

  3. کسری ثروتی

    دستکش لاتکس می خوام آیا موجود دارید؟

    1. مدیر سایت

      سلام بله لطفا با ما تماس بگیرید و یا واتساپ پیام ارسال کنید

  4. دانیال محسن نیا

    سلام وقت بخیر، چسب آنژیوکت هم موجود دارید؟

    1. سلام وقت بخیر، بله موجوده لطفا واتساپ پیام بگذارید

  5. آرزو مهدی نیا

    سلام، بتادین ۱ لیتری می خوام برای شهرستان ارسال برای شهرستان دارید؟

    1. سلام بله موجود هستش لطفا واتساپ پیام بگذارید، با تشکر

  6. مریم نیابتی

    سلام وقت بخیر، ویال لیدوکائین ۵۰ میل هم موجود دارید؟

    1. مدیر سایت

      سلام وقت بخیر، بله موجوده لطفا واتساپ پیام بگذارید و یا اینکه با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید. باتشکر

  7. رقیه حسین پور

    بتادین برای مرکز درمانی نیاز دارم لطفا قیمت اعلام کنید، با تشکر

    1. مدیر سایت

      سلام وقت بخیر، لطفا واتساپ پیام بدید تا سایز بتادین و قیمت رو براتون ارسال کنیم

  8. سومیتا میرزاجانپور

    گاز طبی نیاز داریم لطفا بفرمایید که موجود دارید؟ و اینکه قیمتش چقدره؟

    1. مدیر سایت

      سلام وقت بخیر، بله موجود داریم، لطفا واتساپ پیام بدید

  9. علی مومنی

    پنبه هم موجوده تو فروشگاهتون؟

    1. مدیر سایت

      درود بی کران، بله موجود هستش لطفا واتساپ برای ما پیام بزارید

  10. کاظم ندیمی

    بتادین ۱لیتری میخوام موجود دارید؟ نحوه ارسال چطوره؟

    1. مدیر سایت

      سلام وقت بخیر، بله موجوده لطفا برای سفارشات خود با ما تماس بگیرید

  11. عرفان شفیعی ثابت

    من اکثر مقالات سایت شما را خواندم و اطلاعات ارزشمندی پیدا کردم. ممنون از سایت و وقتی که گذاشتید

    1. مدیر سایت

      باعث افتخار ماست که تونستیم بهتون کمک کنید، مرسی از دیدگاهتون

  12. یاسمن دوستی

    گاز غیر استریل طبی هم موجود دارید؟

    1. مدیر سایت

      سلام بله لطفا واتساپ به ما پیام بدید

  13. رامین مجیدی پور

    پنس و قیچی برای کیف کمک های اولیه بخوام می فروشید شما؟

    1. مدیر سایت

      پنس و قیچی می تونیم براتون تهیه کنیم لطفا واتساپ پیغام بگذارید، با تشکر

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محصولات پر فروش

سینی های دندانپزشکی
البسه یکبارمصرف, تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
سینی دندانپزشکی استیل و یکبار مصرف
پیش بند یکبارمصرف
البسه یکبارمصرف
پیش بند دندانپزشکی / کاربرد پیش بند یکبار مصرف بیمار
آیس پک یکبارمصرف
البسه یکبارمصرف, تجهیزات کلینیک زیبایی
خرید آیس پک پزشکی/ قیمت یخ ژله ای
لایت کیور
تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
لایت کیور دندانپزشکی چیست؟ بهترین مدل لایت کیور
روتختی پزشکی یکبار مصرف
البسه یکبارمصرف, تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات کلینیک زیبایی
خرید روتختی یکبار مصرف / ملحفه دو سر کشدار
ابزار پرکاربرد دندانپزشکی
ابزار جراحی, فروشگاه پزشکی
ابزار پرکاربرد دندانپزشکی / انواع ست های دندانپزشکی
پنس پزشکی
ابزار جراحی, فروشگاه پزشکی
خرید پنس جراحی / انواع پنس های جراحی
لوپ پزشکی
فروشگاه پزشکی
خرید لوپ پزشکی / انواع لوپ دندانپزشکی
گوشی پزشکی
تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات پزشکی خانگی, فروشگاه پزشکی
گوشی پزشکی چیست؟ انواع گوشی پزشکی
چکش رفلکس
تجهیزات بیمارستانی, فروشگاه پزشکی
چکش رفلکس چیست؟ کاربرد چکش معاینه
پالس اکسیمتر
تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات پزشکی خانگی, فروشگاه پزشکی
پالس اکسیمتر چیست؟ انواع دستگاه پالس اکسیمتر
پنبه بهداشتی
البسه یکبارمصرف, تجهیزات کلینیک زیبایی
قیمت پنبه بهداشتی / پنبه بهداشتی ۱۰۰ گرمی
دهان بازکن
تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
انواع دهان بازکن / ویژگی های دهان بازکن دندانپزشکی
تیغ جراحی
ابزار جراحی, البسه یکبارمصرف, تجهیزات آزمایشگاهی, تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات دندانپزشکی, تجهیزات کلینیک زیبایی
انواع تیغ بیستوری / خرید تیغ جراحی
بن ماری آزمایشگاهی
تجهیزات آزمایشگاهی, تجهیزات بیمارستانی, فروشگاه پزشکی
بن ماری آزمایشگاهی / کاربرد انواع دستگاه بن ماری
ساکشن دندانپزشکی
تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
ساکشن دندانپزشکی چیست؟ انواع ساکشن دندانپزشکی
موتور ایمپلنت
تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
موتور ایمپلنت چیست؟ انواع موتور ایمپلنت
سانتریفیوژ آزمایشگاهی
تجهیزات آزمایشگاهی, تجهیزات بیمارستانی, فروشگاه پزشکی
سانتریفیوژ  چیست؟ انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی
دستگاه فور
تجهیزات آزمایشگاهی, تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات دندانپزشکی, فروشگاه پزشکی
دستگاه فور چیست؟ انواع دستگاه فور آزمایشگاهی
خرید گاز استریل و غیر استریل
البسه یکبارمصرف, تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات کلینیک زیبایی, داروخانه
گاز استریل و غیر استریل طبی / خرید گاز استریل پزشکی
فشارسنج
تجهیزات بیمارستانی, تجهیزات پزشکی خانگی, فروشگاه پزشکی
دستگاه فشارسنج چیست؟ انواع فشارسنج پزشکی
فیلدهایی را که نشان داده می شوند انتخاب کنید. دیگران پنهان خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسه
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • شرح
  • محتوا
  • ویجت
  • ابعاد
  • اطلاعات تکمیلی
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • ویژگی های سفارشی
Click outside to hide the compare bar
مقایسه